Cross Hardware BV (e-Domotica)

uw leverancier voor innovatieve oplossingen op het gebied van elektrotechniek en huisbesturing.

Cross hardware BV is uw specialist en leverancier voor innovatieve oplossingen op het gebied van domotica en van elektrotechnische installaties. 

Betaalbare e-Domotica huisbesturing voor iedereen!

Doordat domotica betaalbaar is geworden voor iedereen is de vraag naar Smart Homes gestegen, voor zowel koopwoningen als huurwoningen. Voor meer comfort en veiligheid in huis, maar ook omdat het de waarde van de woning verhoogt. Tevens maakt e-Domotica het mogelijk om de woning levensloopbestendig (of beter levensloopgeschikt) te maken. e-Domotica huisbesturing is een betaalbaar huisautomatiseringssysteem dat geschikt is voor elk type woning, ook bestaande bouw.

 

Power-Click bandkabel

Het Power-Click concept is een slim en flexibel alternatief voor het klassieke centraaldoos principe in de woningbouw. De complete elektrische installatie kan met de speciale bandkabel en een reeks connectoren worden gerealiseerd. Het concept is snel te installeren en later eenvoudig aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Power-click is inmiddels al vele jaren in diverse projecten, nieuwbouw en renovaties, toegepast.

Bezoekadres

Industrieweg 18-14
3846 BD Harderwijk
Nederland

Telefoonnummer
0341217940
E-mailadres
info@e-domotica.com

52.3561339, 5.6378756

Op zoek naar een andere domotica specialist of webshop?

Wij hebben speciaal voor jou een overzicht van alle specialisten samengesteld, vind er een in de buurt of zoek de beste webshop uit om jouw domotica producten direct te bestellen

Meer bedrijven