Delektro

Een passie voor mooie oplossingen, voorlopers op het gebied van domotica.

Delektro brengt gebouwen tot leven

Onze elektrotechnische specialisten bij Delektro helpen graag bij het verhogen van het leefcomfort. Aan de hand van hoogwaardig maatwerk installeren wij het domotica systeem. 

Een domotica systeem moet worden geïnstalleerd door een specialist als Delektro. Zo weet u zeker dat het systeem klopt met de huidige wet- en regelgeving. Delektro installeert een systeem op maat. Een systeem speciaal voor jou.

Gebruiksvriendelijkheid domotica

Dankzij domotica heeft de gebruiker geen omkijken meer naar alledaagse voorzieningen. Of zet deze met een paar klikken naar zijn hand. Delektro maakt het mogelijk: functioneel én esthetisch. Hoogwaardig maatwerk, speciaal voor jou. Dat nemen wij heel serieus. Delektro wil jouw verwachting overtreffen. Wij willen trots zijn op het resultaat dat we voor jou hebben bereikt. Dit zie je dan ook terug terug in onze eerdere projecten. Neem een kijkje op https://www.delektro.nl/realisatie/projecten/ om een aantal van onze projecten te bekijken.

Bezoekadres

Kazemat 35
3905 NR Veenendaal
Nederland

Telefoonnummer
0318543278
E-mailadres
info@delektro.nl

52.0447854, 5.5626756

Op zoek naar een andere domotica specialist of webshop?

Wij hebben speciaal voor jou een overzicht van alle specialisten samengesteld, vind er een in de buurt of zoek de beste webshop uit om jouw domotica producten direct te bestellen

Meer bedrijven