Domotica merken en complete systemen

Welke merken voor complete domotica systemen zijn in Nederland verkrijgbaar?

Er zijn tegenwoordig domotica systemen van allerlei merken. Het ene merk kenmerkt zich door zijn lage prijs, het andere door de hoeveelheid mogelijkheden en sommige, een derde beweert de meest veilige oplossing te zijn en de laatste misschien simpelweg wel omdat ze al bekend waren van andere producten. 

Welk systeem jij kiest hangt helemaal van jouw budget en voorkeuren af. Laat je dus vooraf goed informeren en zoek vooral ook zelf het een en ander uit: Wat vind jij dat jouw systeem absoluut goed moet kunnen? Vind je het bijvoorbeeld vooral belangrijk dat je de temperatuur op afstand kan regelel? Of wil je graag een systeem waarmee je je complete media center kan vervangen? Allemaal vragen die 

Steeds vaker is het ook mogelijk verschillende merken systemen met elkaar te laten communiceren. Misschien kan je hierdoor wel het ideale systeem samenstellen dat alles kan, betrouwbaar is éen ook nog eens betaalbaar!

Heb je geen zin om veel zelf uit te zoeken en te installeren? Dus wil je liever een kant en klaar compleet domotica systeem aanschaffen? Bekijk dan hieronder het overzicht met complete domotica systemen.

Ben je echter iemand die er meer geïnteresseerd in is om uit lossen producten zelf zijn ideale systeem op te bouwen? Kijk dan bij "Producten" en ontdek wat er allemaal mogelijk is, en welke slimme producten je kan combineren tot één groot systeem.

 

Overzicht van de in Nederland verkrijgbare merken van domotica systemen